Barista

Barista

WORKSHOP BARISTA

 

Deze workshops worden gegeven voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 12 personen, in de maanden oktober t/m december.

Een precieze datum wordt gekozen in overleg.

 

Vind je het leuk om met een groep vrienden of collega’s een leuke avond door te brengen met als thema koffie? Meer te weten te komen over de verschillen in koffie? Een cappuccino te maken met heerlijk melkschuim? De echte Latte Art. Deze avond staat in het teken van gezelligheid.

Je wordt verwelkomt met een heerlijk Italiaans aperitief met hartige hapjes. Daarna krijg je informatie over koffie, de machine, de bonenmolen, kortom, over hoe je een goede Italiaanse espresso maakt. We laten zien hoe je melk opschuimt en wat de beste en gemakkelijkste manier is om het schuim in het kopje te schenken. Daarna mag je zelf oefenen.  We fotograferen het resultaat en degene die de mooiste cappuccino maakt gaat naar huis met een prijs.

Wil je meedoen? Aanmelden kan via info@confuso.nl. De avond kost je inclusief workshop, aperitief en hapjes € 49,95. Na aanmelding krijg je via mail de gegevens voor betaling. Let op; pas na betaling wordt de aanmelding verwerkt. Let op: complete groepen van minimaal 10 personen tot maximaal 12 personen

 

    

Neem gerust contact met ons op...

Verzenden
Gelato & Caffè CONFUSO
Stationsstraat 32A
5751 HE Deurne


Volg ons:    
KVK nr. 70490015
 


+31(0)633 800 872 info@confuso.nl
Powered by : Unique Webdesign