Ons IJs - GELATOBOX - Allergenen

Ons IJs - GELATOBOX - Allergenen

 

- WIJ VRAGEN U ALTIJD 1,5 METER AFSTAND TE HOUDEN VAN ANDERE KLANTEN. 

- UIT HYGIENISCH OOGPUNT VRAGEN WE U BIJ VOORKEUR (CONTACTLOOS) TE PINNEN

 

 

ONS IJS

Ons ijs wordt gemaakt volgens een echt Italiaans recept. De grondstoffen voor bereiding van ons ijs komen rechtstreeks uit Italië. Veel van deze grondstoffen worden exclusief voor Gelato & Caffè CONFUSO gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons van andere ijssalons. We zijn altijd op zoek naar een zo goed mogelijk product, van hoge kwaliteit. Onze Italiaanse leveranciers zijn hierbij onmisbaar. Zij zorgen dat onze wensen gerealiseerd worden. Hierdoor was het bijvoorbeeld mogelijk, de door ons in 2013 gecreëerde ijssmaken CIAOBELLA en MAMMA MIA verder te laten ontwikkelen!

 

Door een decennia lange ervaring in het bereiden van ambachtelijk ijs kunnen wij, Gelato & Caffè CONFUSO, u het lekkerste ijs aanbieden dat u ooit gegeten heeft. Kom het bij ons proeven en overtuig uzelf!

     

 

GELATOBOX

IJs van Gelato & Caffè CONFUSO op een VERJAARDAGSFEESTJE, een HUWELIJKSFEEST, een COMMUNIE of BBQ?

Met onze verrijdbare GELATOBOX kan het!

Het ijs is 4 uur lang gekoeld zonder dat stroom nodig is.

Onze GELATOBOX is verkrijgbaar vanaf € 50,- incl. 2 ijssmaken naar keuze, 25 bakjes + ijslepeltjes. Afhankelijk van de grootte van de geschepte bolletjes kunnen er 25 tot 40 personen van eten.

Onze GELATOBOX wordt geleverd incl. bolletjes-tang en wasbakje**

**GELATOBOX, bolletjes-tang en wasbakje zijn in bruikleen en worden geleverd met borg. De borg bedraagt €200,00.

 

 

ALLERGENEN

U vindt in onze zaak 2 lijsten die aangeven welke allergenen er in onze ijssmaken zitten. Omdat onze ijssmaken dagelijks wisselen en er zo nu en dan een nieuwe smaak wordt gemaakt kan het voorkomen dat de ijssmaak niet op de lijst staat. Geef het aub aan als u een allergie heeft en vraag dan gerust of er allergenen in de ijssmaak zitten die u niet mag eten.

Let op: ondanks dat onze producten met de meeste zorg bereid en geserveerd worden kan het voorkomen dat onze producten sporen van verschillende allergenen bevatten.

Heeft u een levensbedreigende allergie dan vragen we u vriendelijk doch dringend onze producten niet te nuttigen!

Neem gerust contact met ons op...

Verzenden
Gelato & Caffè CONFUSO
Stationsstraat 32A
5751 HE Deurne


Volg ons:    
KVK nr. 70490015
 


+31(0)633 800 872 info@confuso.nl
Powered by : Unique Webdesign