Onze bonbons

Onze bonbons

DOOR DE UPDATE VAN VANMIDDAG WILLEN WE U BERICHTEN OVER HOE WE VANAF 17 MAART T/M 6 APRIL MET DE DOOR DE OVERHEID GETROFFEN MAATREGELEN ZULLEN OMGAAN:

 

- WIJ ZULLEN (ZOLANG DE OVERHEID DIT TOESTAAT) T/M 6 APRIL DAGELIJKS GEOPEND ZIJN VAN 13.00U TOT 21.00U

- WIJ ZULLEN ALLÉÉN GEOPEND ZIJN VOOR HET AFHALEN VAN IJS, KOFFIE OF CHOCOLADEBONBONS. Dit betekent dat handijs, koffie of bonbons niet binnen in onze zaak of op ons terras genuttigd mag worden!

- U KUNT GÉÉN GEBRUIK MAKEN VAN HET TOILET

- WIJ VRAGEN U BIJ DRUKTE GEPASTE AFSTAND TE HOUDEN VAN ANDERE KLANTEN. DE OVERHEID STELT HIER 1,5 METER. WACHT BIJ DRUKTE BUITEN.

- UIT HYGIENISCH OOGPUNT VRAGEN WE U BIJ VOORKEUR (CONTACTLOOS) TE PINNEN

 

 

 

Uit een Belgisch atelier net over de grens komen onze heerlijke handgemaakte gevulde pralinebonbons. 

In dit atelier is een team gemotiveerde specialisten verantwoordelijk voor het vervaardigen van heerlijke handwerkpralines en andere chocoladeproducten.

De praline bonbons worden met een mix van diverse technieken en handwerk vervaardigd en stuk voor stuk handmatig en met zorg afgewerkt. De ingrediënten zijn uiteraard van zeer hoge kwaliteit. Deze gevulde praline bonbons zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken en prachtige vormen.

Een super kado om te krijgen en natuurlijk om te geven! 

 

Ze zijn verkrijgbaar in doosjes van 250gram, 500gram en 1 kilogram. Je vindt ze kant en klaar verpakt bij ons in de zaak maar je kunt natuurlijk ook je eigen assortimentje kiezen.

 

    

Neem gerust contact met ons op...

Verzenden
Gelato & Caffè CONFUSO
Stationsstraat 32A
5751 HE Deurne


Volg ons:    
KVK nr. 70490015
 


+31(0)633 800 872 info@confuso.nl
Powered by : Unique Webdesign