Onze Koffie's

Onze Koffie's

 

- WIJ VRAGEN U ALTIJD 1,5 METER AFSTAND TE HOUDEN VAN ANDERE KLANTEN. 

- UIT HYGIENISCH OOGPUNT VRAGEN WE U BIJ VOORKEUR (CONTACTLOOS) TE PINNEN

 

 

 

Als partner heeft Gelato & Caffè CONFUSO de Italiaanse koffiebrander Pascucci. Een samenwerking die begin jaren 90 in Italië tot stand komt.

 

Als eerste grote klant van de boulevard van Rimini, raakt Ciro in 1993 bevriend met eigenaar Mario Pascucci. Als Ciro begin 2004 aan Mario voorstelt om in Nederland een ijs-koffiesalon te openen, zijn beiden enthousiast en wordt gekeken hoe de plannen ingevuld kunnen worden.

 

Pascucci levert een kwalitatief hoogwaardige koffie, die gebrand wordt in een industrie-arm gebied, op een hoogte van ongeveer 600mtr.

De extreem zuivere lucht zorgt voor een excellent produkt, met een hoge kwaliteit. De bijzondere smaak van Pascucci Caffè, maakt dat elke koffie die op onze menukaart voorkomt, ongetwijfeld in je geheugen blijft. Natuurlijk moet hier niet de 'hand van de Barista' vergeten worden, want alleen de combinatie van een goede barista en een hoge kwaliteit koffie, maakt de koffie perfect!

 

 

 

 

Een kleine greep uit onze koffierecepten:

 

                                   

        CAFFÈ GIANDUIO                  CONFUSO YOGHURT           PASPUCCIO ZABAGLIONE        CONFUSO MERINGATO         FRASPUCCIO MERINGATO

                                                           FRUTTI DI BOSCO

 

Neem gerust contact met ons op...

Verzenden
Gelato & Caffè CONFUSO
Stationsstraat 32A
5751 HE Deurne


Volg ons:    
KVK nr. 70490015
 


+31(0)633 800 872 info@confuso.nl
Powered by : Unique Webdesign