Pizza

Pizza

WORKSHOP PIZZA

 

Deze workshops worden gegeven voor groepen van minimaal 15 tot maximaal 18 personen, in de maanden oktober t/m december.

Een precieze datum wordt gekozen in overleg.

 

Over de hele wereld bekend: de Italiaanse Pizza. Oorspronkelijk uit Napels, waar de Pizza Margherita speciaal gemaakt werd voor Koningin Margherita met de kleuren van de Italiaanse vlag. Rood, wit, groen; tomaat, mozzarella en basilicum! Vind je het leuk om met een groep vrienden of collega’s een leuke avond door te brengen met als thema pizza? We beginnen de avond met een aperitief, in Italië de beste manier om de avond te beginnen. Daarna bereiden we het deeg voor de pizza. Je krijgt informatie over het meel, hoe je het deeg moet kneden en het rijzen van het deeg. Je maakt een keuze uit de verschillende ingrediënten en belegt daarmee je eigen pizza. Om beurten bakken we de pizza af en samen proeven we de gemaakte pizza’s. Lijkt het je wat? Meld je aan via:  info@confuso.nl

De avond kost je inclusief workshop, aperitief, wijn en pizza € 69,95. Na aanmelding krijg je via mail de gegevens voor betaling. Let op; pas na betaling wordt de aanmelding verwerkt. Let op: alleen complete groepen van minimaal 15 personen tot maximaal 18 personen.

 

     

    

Neem gerust contact met ons op...

Verzenden
Gelato & Caffè CONFUSO
Stationsstraat 32A
5751 HE Deurne


Volg ons:    
KVK nr. 70490015
 


+31(0)633 800 872 info@confuso.nl
Powered by : Unique Webdesign