Confuso Deurne

Italiaanse koffiebrander Pascucci

Als partner heeft Gelato & Caffè CONFUSO de Italiaanse koffiebrander Pascucci. Een samenwerking die begin jaren 90 in Italië tot stand komt.              

IJs-koffiesalon Nederland

Als eerste grote klant van de boulevard van Rimini, raakt Ciro in 1993 bevriend met eigenaar Mario Pascucci. Als Ciro begin 2004 aan Mario voorstelt om in Nederland een ijs-koffiesalon te openen, zijn beiden enthousiast en wordt gekeken hoe de plannen ingevuld kunnen worden.

Hoogwaardige koffie

Pascucci levert een kwalitatief hoogwaardige koffie, die gebrand wordt in een industrie-arm gebied, op een hoogte van ongeveer 600mtr.

De extreem zuivere lucht zorgt voor een excellent product, met een hoge kwaliteit. De bijzondere smaak van Pascucci Caffè, maakt dat elke koffie die op onze menukaart voorkomt, ongetwijfeld in je geheugen blijft. Natuurlijk moet hier niet de ‘hand van de Barista’ vergeten worden, want alleen de combinatie van een goede barista en een hoge kwaliteit koffie, maakt de koffie perfect!

Een kleine greep uit onze koffierecepten:

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top