Confuso Deurne

IJs van Confuso

Ons ijs wordt gemaakt volgens een echt Italiaans recept. De grondstoffen voor bereiding van ons ijs komen rechtstreeks uit Italië. Veel van deze grondstoffen worden exclusief voor Gelato & Caffè CONFUSO gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons van andere ijssalons. We zijn altijd op zoek naar een zo goed mogelijk product, van hoge kwaliteit. Onze Italiaanse leveranciers zijn hierbij onmisbaar. Zij zorgen dat onze wensen gerealiseerd worden. Hierdoor was het bijvoorbeeld mogelijk, de door ons in 2013 gecreëerde ijssmaken CIAOBELLA en MAMMA MIA verder te laten ontwikkelen!

Door een decennia lange ervaring in het bereiden van ambachtelijk ijs kunnen wij, Gelato & Caffè CONFUSO, u het lekkerste ijs aanbieden dat u ooit gegeten heeft. Kom het bij ons proeven en overtuig uzelf!

Gelatobox

Gelatobox Confuso DeurneIJs van Gelato & Caffè CONFUSO op een VERJAARDAGSFEESTJE, een HUWELIJKSFEEST, een COMMUNIE of BBQ?

Met onze verrijdbare GELATOBOX kan het!

Het ijs is 4 uur lang gekoeld zonder dat stroom nodig is.

Onze GELATOBOX is verkrijgbaar vanaf € 90,- incl. 4 kg ijs te verdelen over 2 ijssmaken naar keuze, incl. 25 ijshoorntjes. Afhankelijk van de grootte van de geschepte bolletjes kunnen er 25 tot 50 personen van eten.

Onze GELATOBOX wordt geleverd incl. bolletjes-tang en wasbakje**

**GELATOBOX, bolletjes-tang en wasbakje zijn in bruikleen en worden geleverd met borg. De borg bedraagt €200,00.

Hij is te bestellen via e-mail: info@confuso.nl of direct bij ons in de zaak.

Allergenen

U vindt in onze zaak 2 lijsten die aangeven welke allergenen er in onze ijssmaken zitten. Omdat onze ijssmaken dagelijks wisselen en er zo nu en dan een nieuwe smaak wordt gemaakt kan het voorkomen dat de ijssmaak niet op de lijst staat. Geef het aub aan als u een allergie heeft en vraag dan gerust of er allergenen in de ijssmaak zitten die u niet mag eten.

Let op: ondanks dat onze producten met de meeste zorg bereid en geserveerd worden kan het voorkomen dat onze producten sporen van verschillende allergenen bevatten.

Heeft u een levensbedreigende allergie dan vragen we u vriendelijk doch dringend onze producten niet te nuttigen!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top